Rhythmbox voor muziek

rhythmboxIn deze tijd is de kans groot dat je over een aardige muziekcollectie beschikt. Of dit nu gedownloade muziek is of ingelezen vanaf cd’s; het is altijd handig om je muziek netjes ingedeeld te hebben, zodat je direct het nummer kunt vinden waarnaar je wilt luisteren. Met Rhythmbox kun je je muziek van extra informatie voorzien, waardoor je hele collectie te sorteren is op album, genre of artiest.

Mocht je al je muziek al veel te vaak hebben gehoord, dan biedt Rhythmbox muziek-suggesties via integratie met Last.fm, of kun je een van de vele online radiostations beluisteren. Sommige artiesten bieden hun muziek gratis aan en ook deze nummers zijn direct vanuit Rhythmbox te beluisteren.

Ook aan de ipod-bezitter is gedacht. Als je je ipod op de computer aansluit, wordt deze automatisch door Rhythmbox herkend en weergegeven. Je kunt je muziek dan eenvoudig op je ipod slepen, waana deze netjes gecategoriseerd op je ipod verschijnt.

Je vindt Rhythmbox voorgeïnstalleerd in het menu Toepassingen > Audio en video > Rhythmbox muziekspeler.

Middels onderstaand formulier kun je een reactie plaatsen.
Je kunt je ook abonneren op deze website. Je wordt dan automatisch op de hoogte gesteld van nieuwe berichten. Klik daarvoor hier.

Reacties

I recently wanted to complete a quick comment to be able to express gratitude to you personally for anyone wonderful pointers you happen to be posting at this site. My own time consuming internet investigation has at the conclusion throughout the day been rewarded with high-quality methods to tell my guests. I would say that many of us prospects really are endowed to exist in an incredible network with very many marvellous individuals with useful hints. I feel quite privileged to obtain used your webpages and appearance forward to really more fabulous minutes reading here. Thanks again for most things.

Sorry, the comment form is closed at this time.