Skype

skype-logo1Skype wordt steeds vaker gebruikt. Het is een combinatie van een chatprogramma en een telefoon, waarmee je contact kunt onderhouden met bekenden. Het chat-gedeelte van Skype is te vergelijken met bijvoorbeeld Windows Messenger (MSN). De telefoon-functie zorgt ervoor dat je gratis van computer naar computer kunt bellen, ongeacht de locatie waarop je je op de wereld bevindt. Het aardige van Skype is dat het “platform-onafhankelijk” is. Hierdoor maakt het niet uit of je gesprekspartner op Windows, Mac OS X of Ubuntu werkt. Je kunt één op één gesprekken voeren, of een vergadering met meerdere mensen tegelijk, bestanden uitwisselen en nog veel meer.

Je kunt Skype downloaden via deze link. Als het bestand is gedownload klik je het aan, kies je “Pakket installeren” en vervolgens vind je Skype terug in het menu Toepassingen > Internet.

Middels onderstaand formulier kun je een reactie plaatsen.
Je kunt je ook abonneren op deze website. Je wordt dan automatisch op de hoogte gesteld van nieuwe berichten. Klik daarvoor hier.

Reacties

Oh my gosh goodness! an enormous article dude. Thanks However Im experiencing subject with ur rss . Are not aware of why Not able to sign up to it. Can there be anybody getting identical rss downside? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

Sorry, the comment form is closed at this time.