Schrijvers gezocht!

PennenbakjeUbuntu Startpunt heeft als doel Ubuntu toegankelijk te maken voor de ‘normale’ computergebruiker in Nederland. De artikelen zijn dan ook geschreven met het oog op de beginner en de wat meer gevorderde beginner met Ubuntu of zelfs de computer.

Door een gebrek aan tijd verschijnen helaas te weinig nieuwe artikelen op Ubuntu Startpunt. Het streven is om het liefst dagelijks, maar anders toch zeker een aantal maal per week, nieuwe artikelen te publiceren. Daarom is Ubuntu Startpunt op zoek naar mensen die hun enthousiasme voor en kennis over Ubuntu graag willen gebruiken om het besturingssysteem toegankelijk te maken voor iedereen.

Lijkt het je leuk om Ubuntu Startpunt samen tot een steeds groter succes te maken, neem dan even contact op!

Middels onderstaand formulier kun je een reactie plaatsen.
Je kunt je ook abonneren op deze website. Je wordt dan automatisch op de hoogte gesteld van nieuwe berichten. Klik daarvoor hier.

Reacties

Thanks friend. That has been cool seeing

Sorry, the comment form is closed at this time.